back

Нова професія під час війни - (не)реально?

Цілком реально! Разом із Центрами профтехосвіти служби зайнятості.

Окрім робітничих професій, які можна здобути в ЦПТО, а їх понад 95 -https://is.gd/kmt2T4, маємо унікальні пропозиції, які точно будуть актуальними на ринку праці під час війни і в післявоєнний період.

Оператор дронів

Професійне навчання відбувається для потреб аграріїв і промисловців. Слухачі опанують як теоретичний матеріал про типи безпілотних літальних апаратів, так і практичні навички роботи з ними.

Де здобути навички керування дронами: Полтавський ЦПТО, Одеський ЦПТО, Дніпропетровський ЦПТО.

Монтажник віконних та дверних конструкцій Ізолювальник з термоізоляції

Українські будинки мають бути затишними, теплими та ошатними. Уже зараз в деокупованих регіонах є потреба в спеціалістах з монтажу металоконструкцій.

Де здобути часткову кваліфікацію: Львівський ЦПТО, Одеський ЦПТО, Рівненський ЦПТО.

Школа фермерства

Унікальний проєкт для майбутніх аграріїв. Особливості вирощування овочів на відкритому та закритому ґрунту, вирощування квітів та декоративних рослин, ягід, бджільництво, виноградарство, а також - основи маркетингу, бізнес-планування, оподаткування власної справи та питань регулювання праці в сільському господарстві.

Де здобути навички: Полтавський ЦПТО, Львівський ЦПТО, Рівненський ЦПТО, Дніпропетровський ЦПТО, Івано-Франківський ЦПТО, Одеський ЦПТО.

ІТ-технології

Офісні технології, розробка вебсайтів, проектування та креслення, комп’ютерна графіка та вебдизайн, тестувальник програмного забезпечення. Де здобути навички: Рівненський ЦПТО, Дніпропетровський ЦПТО, Одеський ЦПТО.

Якщо ваш бізнес потребує переформатування або ж ви шукаєте спеціалістів вузького профілю, Центри професійно-технічної освіти гарантовано під ваше замовлення організують короткострокове навчання.

Додаткова інформація - у будь-якому центрі зайнятості, на нашому сайті - у розділі «Навчання», в онлайн-підтримці в Telegram - https://t.me/DSZonline, а також за номером «гарячої лінії» - 0 (800) 50 99 66.

24 червня 2022
back