back

Наближати Перемогу разом!

Наші Герої тримають оборону і дають відсіч ворогу щохвилини. Роль кожного свідомого українця у цій війни - безцінна: волонтерство, допомога в тилу і, звичайно, робота. Адже економічний фронт зараз має працювати ще краще, ніж у мирний час. Бо кожне економічне досягнення - це чергова перемога над ворогом у нашому тилу.

Працюючи щодня, ми наближаємо Перемогу: сплачуємо податки, переказуємо кошти на потреби ЗСУ, розвиваємо економіку країни.

Усі актуальні вакансії - завжди на сайті державної служби зайнятості dcz.gov.ua, телеграм-каналі Робота зараз (https://t.me/worknowdcz) та в центрі зайнятості.

Відповідно до Закону України 2220-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану» від 21.04. 2022 року, під час дії воєнного стану внесено зміни до поняття «підходяща робота». Упродовж дії воєнного стану в Україні для безробітних, які перебувають у статусі понад 30 днів, а також для тих, хто не має спеціальності і вперше працевлаштовується, підходящою вважається робота, яка не потребує кваліфікації та професійної підготовки.

Працюймо задля України і задля нашої свободи! Зараз не час чекати та обирати, а час працювати!

 

22 червня 2022
back