back

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування

 

  • провідного спеціаліста відділу документування та забезпечення діяльності апарату ради Менської міської ради місце роботи с. Садове Данилівсько–Садового старостинського округу;
  • провідного спеціаліста відділу документування та забезпечення діяльності апарату ради Менської міської ради с. Слобідка, Покровсько-Слобідського старостинського округу;
  • провідного спеціаліста відділу документування та забезпечення діяльності апарату ради Менської міської ради с. Ушня, Осьмаківсько-Ушнянського старостинського округу.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту не нижче ступеня бакалавра.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року чи стаж роботи в інших сферах діяльності не менше 1 року; вільне володіння державною мовою, знання основних програм роботи на комп’ютері.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: вул. Героїв АТО,6 , м. Мена, Чернігівської області.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці та по інших питаннях можна отримати за телефоном 2-15-41.

 

01 листопада 2021
back