back

З повагою і гордістю до захисників України

В історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників і захисниць України.

13 жовтня з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню і захисту своєї країни, на Алеї Героїв зібралися представники органів місцевого самоврядування, військкомату, родини загиблих учасників АТО, ветерани та громадськість.

Перед присутніми виступили заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Вікторія Прищепа, секретар міської ради Юрій Стальниченко. Вони дякували захисникам України за мужність і героїзм, за жертовність, за мирне небо над нашими головами, за ратний подвиг по збереженню територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

Принагідно кращим правоохоронцям були вручені почесні відзнаки Менської міської ради.

Учасники заходу поклали квіти та  хвилиною мовчання вшанували всіх, хто боровся за свободу України в різні часи її історії.

 

 
 
 
 
 

 

13 жовтня 2021
back