back

Суспільне запрошує на навчання й роботу

 

Команда Суспільного мовника прагне розповідати всій Україні ще більше історій про жителів громад і шукає журналістів/медійників у територіальних громадах Харківської, Чернігівської та Сумської областей людей, які б могли долучитись до їхньої команди. З цією метою у Менській публічній бібліотеці 18 жовтня відбудеться зустріч із медійниками

Захід з усіма охочими долучитися до навчальної програми відбудеться об 11.00. Журналісти розкажуть про Суспільне мовлення та можливість долучитись до роботи з ним.

На зустрічі будуть присутні:

- генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей;

- продюсер Чернігівської філії Суспільного Артем Шелковий4

- координаторка проєктів Суспільного мовлення Ганна Рожкова.

Запрошуємо учасників реєструватися за лінком: https://cutt.ly/UW90FJa, щоб організатори змогли розрахувати кількість роздаткових матеріалів.

У планах медійників – провести безкоштовне двомісячне дистанційне навчання для охочих стати журналістом, а після закінчення найкращим випускникам запропонують роботу.

Довідково

Що таке Суспільне мовлення

Суспільне мовлення – це найбільша незалежна медіакомпанія України. У кожному куточку країни, хоч би де ви були, Суспільне завжди поруч. Це мережа телеканалів, радіоканалів та цифрових платформ.

Всеукраїнські телеканали

UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА

радіо Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура

сайти Суспільне | Новини

Суспільне | Культура

Суспільне | Спорт

UA: Євробачення

UA: КАЗКИ

UA: Класична музика.

Регіональні Суспільні мовники у кожній області України

Суспільний мовник – це платформа для відкритого та вільного обговорення громадських питань. Не залежить від олігархів, політиків, не обслуговує жодних державних органів, політичних та бізнесових структур. Дотримується етики та стандартів журналістики.

23 вересня 2021
back