back

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: подбайте про комфортне проходження опалювального сезону завчасно

Управління соціального захисту населення в Чернігівській області почали проводити звірку списків боржників з надавачами комунальних послуг. ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», отримано список побутових споживачів для перевірки стану їх особових рахунків.

У серпні поточного року до підрозділів соціального захисту населення за призначенням субсидії звернулося 3492 домогосподарства Чернігівщини, втім, призначено державну допомогу лише 2 345. Однією з перепон на шляху до призначення субсидії є борги перед надавачами комунальних послуг.

«Ми пропонуємо нашим клієнтам вирішити проблеми заборгованості через механізм реструктуризації боргових зобов’язань на строк від 2-х до 6 місяців з обов’язковою оплатою від 30 до 50% боргу. Найбільш актуальна ця пропозиція для отримувачів субсидії, адже укладений договір реструктуризації, навіть за наявності боргу, дозволяє отримувати державну допомогу. Наразі компанією реструктуризовано зобов’язань на понад 390 тисяч гривень, третина з них – за останні 3 місяці», — підкреслив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

Щоб укласти договір реструктуризації власник житла має звернутися із відповідною заявою, до головного офісу ТОВ «Чернігівгаз Збут» або до уповноважених представників, в районах. Перелік усіх точок контакту та графік їх роботи доступний на офіційному сайті компанії.

Для того, щоб взяти участь у програмі реструктуризації, споживачу необхідно надати наступні документи:

  • свідоцтво про право власності на житло;
  • довідка про склад сім’ї;
  • паспорт;
  • ІПН (індивідуальний податковий номер).

Якщо житло неприватизоване, то замість свідоцтва про право власності потрібно надати копію особового рахунку з ЖЕКу.

Також цьогоріч «Чернігівгаз Збут» розробив для своїх клієнтів альтернативну тарифну пропозицію «Твій газ Рівномірний платіж». Вона дозволяє запобігти утворенню заборгованості завдяки розподілу фінансового навантаження на весь термін дії тарифу.

Перехід на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» жодним чином не позначиться на отриманні субсидії, адже з травня 2021 року допомога від держави виплачується виключно «живими грошима». Держава надає компенсацію вартості опалення соціальної норми житла. Тож, якщо споживачеві мають виплатити кошти за, припустимо, на 100 кубометрів палива, людина ці кошти й отримає, незалежно від того, як вона сплачує за нього — за фактом споживання чи рівними частинами впродовж усього періоду.

Подати заявку на зміну тарифу (наразі їх отримано понад 3770) можна будь-яким зручним для вас способом:

 Подати заявку на зміну тарифу (наразі їх отримано понад 3770) можна будь-яким зручним для вас способом:

- у відділеннях «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» або Клієнтських просторах 104.ua (адреси тут);

- залишити заявку на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» і вам передзвонить наш менеджер;

- за допомогою телефону (0462) 94-12-48;

- через Viber-bot 7104ua.

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

 

 

15 вересня 2021
back