back

Запрошуємо мешканців Менської громади на інтеграційний захід від Програми DOBRE

Екскурсія, інтерактивна гра «Слова нашої громади», робота тематичної локації, веселе і корисне спілкування та приємні подарунки учасникам – це все чекає на мешканців Менської громади 28 серпня.

У межах проведення спортивного фестиваля «Богатир-Фест» команда проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Чернігівській області» програми ДОБРЕ підготувала різні активності.

Для всіх учасників проведуть інтерактивну гру «Слова нашої громади», де відбуватиметься збір діалектів (як місцевих, так і Менщини в цілому). Під час цієї гри можна буде як додати власні варіанти, так і ознайомитися з тими, що вже запропонували інші.

Паралельно працюватиме локація під назвою «30 речей у сфері туризму, які потрібно зробити у Менській громаді». Чекаємо всіх з варіантами того, що варто обов’язково зробити в Менській громаді. Наприклад, відвідати парк, пройти туристичний маршрут, скуштувати вареники тощо. За результатами зібрані ідеї можуть лягти у туристичний путівник Менської громади.

А для тих, хто любить вгадувати та перемагати, ми плануємо провести гру «Збери інструменти участі» з подарунками за правильну відповідь.

І це ще не все!

О 15 годині стартує Екскурсія  «Слідами Терентія Кореня» від Програми DOBRE, де ви зможете не тільки познайомитя з історією та історичними об’єктами громади, а й дізнаєтеся про можливості участі мешканців в управлінні громадою.

Це все відбудеться в межах проведення спортивного фестивалю «Богатир-Фест» 28 серпня у селі Блистова Менської громади.

Тож, шукайте 28 серпня локацію Програми DOBRE, а ми будемо дуже вас чекати!

Захід згуртування мешканців організовано в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».

27 серпня 2021
back