back

Хочете дізнатися, як впливати на рішення в громаді, – реєструйтеся на тренінг

27  травня для представників  Менської  громади відбудеться онлайн-тренінг «Механізми громадської участі у місцевому самоврядуванні» в межах компоненту Програми DOBRE «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Чернігівській області»

До участі у тренінгу запрошуються громадські активісти, представники місцевого самоврядування, засобів масової інформації та особи, які зацікавлені в розвитку своєї громади.

Учасники тренінгу дізнаються як залучати мешканців громади до процесів прийняття рішень та за допомогою яких інструментів це можна робити, щоб охопити всі категорії населення.

Також на тренінгу представники громад:

  • проаналізують інструменти участі, які вже є в громаді, та поговорять про ті, які можна запровадити на рівні громади;
  • ознайомляться з формами залучення громадян;
  • зрозуміють переваги та перспективи інструментів участі, важливість взаємодії влади та громади;
  • спланують подальші дії щодо залучення громадян до процесів прийняття рішень в громаді.

Захід відбудеться із залученням досвідченого тренера, який надасть знання для подальшого практичного використання. А представники громадськості дізнаються більше про способи впливу на прийняття рішень у своїй громаді.

Для участі в онлайн тренінгу  необхідно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/ndSLFjz59PMTwabv7

Тренінг відбудеться 27 травня (четвер) у програмі Zoom (онлайн).

Час проведення тренінгу: 10.00 – 15.00 (з перервою)

Посилання на захід в Zoom буде надіслано зареєстрованим учасникам.

За деталями можна звертатися до начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Менської міської ради Сергія Віталійовича Скорохода (тел.: 0977367911, 0993261342) або до координаторки напрямку залучення громадян Програми DOBRE Тетяни Романової (тел. 097 606 70 96).

Тренінг  відбудеться  в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини». 

14 травня 2021
back