back

АТ «Чернігівгаз» запрошує взяти участь у вебінарі на сторінці у фейсбук

У 2020 році аварійні бригади «Чернігівгазу» виїздили на виклики 17,5 тисяч разів. Майже половина з цих викликів – 8,5 тисяч – були пов’язані з запахом газу в приміщеннях, де встановлені газові прилади, та в під’їздах. Чому потрібно регулярно перевіряти справність газових приладів і стан внутрішньобудинкових газових мереж та проводити їх технічне обслуговування? Що таке внутрішньобудинкові газові мережі та хто відповідальний за їх стан? Які роботи включає їх технічне обслуговування? Кому довірити свою безпеку? Про все це буде йти мова у прямому ефірі на фейсбук-сторінці АТ «Чернігівгаз»        

Залишити свої запитання можна заздалегідь в коментарях до допису з анонсом вебінару на фейсбук-сторінці АТ «Чернігівгаз», а також надіслати їх у приватні повідомлення на фейсбук-сторінку АТ «Чернігівгаз» або на електронну пошту [email protected]

Також ви зможете написати свої питання в коментарях безпосередньо під час прямого ефіру, який відбудеться 11 березня о 13.00 на фейсбук-сторінці АТ «Чернігівгаз».

Запрошуємо до перегляду побутових споживачів, представників ЖРЕДів та ОСББ й органів місцевої влади – всіх, кому не байдужа тема безпеки.

Приєднуйтеся та дізнавайтеся корисну інформацію!

10 березня 2021
back