back

Запрошуємо активних жінок громади на презентацію Академії Жіночого Лідерства в рамках Програми DOBRE

Український жіночий фонд в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин оголошує набір учасниць до «Академії Жіночого Лідерства»

Ми шукаємо активних жінок, які готові працювати задля розвитку та процвітання власної громади, жінок, які прагнуть позитивних змін, але яким не вистачає впевненості та команди для їхнього втілення, жінок, які мають ідею, але поки не знають що з нею робити!

Що таке Академія Жіночого Лідерства?

Це п’ять днів інтенсивного онлайн навчання протягом місяця (чотири години на день протягом п’яти днів із перервами), підтримка наставниць, фінансування проєктів випускницям Академії і найголовніше – професійні знайомства, саморозвиток та можливості подальшого обміну досвідом та мережування з іншими лідерками й випускницями АЖЛ!

Які знання дає Академія?

– жіноче лідерство та мережування;

– гендерна рівність, гендерні стереотипи, гендерно чутливе управління як вимога часу;

– як впливати на прийняття рішень у громаді;

– адвокація та методи впливу на владу;

– взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю;

– як вести ефективну комунікацію і що слід при цьому враховувати;

– як написати успішний проєкт та отримати на нього кошти.

Під час презентації ви зможете детально дізнатися про мету, завдання й зміст навчальної програми Академії, про можливості участі у програмі мікрогрантів аби отримати фінансування ваших ініціатив. Окрім того, ми поділимося з вами досвідом і прикладами ефективних та сталих ініціатив, успішно реалізованих випускницями попередніх Академій. 

Презентація Академії Жіночого Лідерства для Менської громади відбудеться 11 березня 2021 року з 10.00 до 11.00 у приміщенні Менської міської ради (вул. Героїв АТО, 6).

Заявку на участь в Академії Жіночого Лідерства ви можете заповнити до 24 березня 2021 р. за посиланням  https://ukr.wf/anketad  або у паперовій формі, яку разом з іншими презентаційними матеріалами можна отримати під час презентації в громаді.

З будь яких питань звертайтеся до відділу економіки та інвестицій Менської міської ради (контактна особа – Скороход Сергій Віталійович) або до координаторки Академії Олени Панченко за телефоном 050 917 39 06, 096 215 69 45 чи електронною поштою [email protected].

25 лютого 2021
back