back

Як знайти в собі сили рухатися далі, коли «опускаються руки»?

Ти шукаєш роботу не місяць, не два і вже навіть не три? Звичайно, розчарування з кожним днем зростає і в тебе «опускаються руки». Що потрібно робити в цій ситуації, аби якнайшвидше знайти роботу, яка буде відповідати твоїм очікуванням?

  • Продовжуй розсилати резюме в різні компанії. Чим більше резюме надішлеш – тим вище шанс отримати роботу. Бажано перед відправленням резюме до тієї чи іншої компанії адаптувати йо
  • Відвідуй масові заходи – ярмарки вакансій, дні кар'єри, презентації підприємств та професій, там ти зможеш дізнатися про наявні вакансії, поспілкуватися з роботодавцями та фахівцями служби зайнятості, а також отримати практичні поради щодо працевлаштування.
  • Використовуй можливості Інтернет - ресурсів з пошуку роботи, а також особисті контакти. Звернись по допомогу до друзів, родичів, знайомих.
  • Підпишись у Facebook на сторінку Державної служби зайнятості. Тут ти знайдеш безліч актуальної та корисної інформації, яка допоможе тобі в пошуку роботи.

         А ще нагадуємо поради психологів. Якщо людина не може змінити ситуацію, то потрібно спробувати змінити своє ставлення до того, що відбувається. Тож, можливо, настав час змінити себе, а не обставини? Розвивайся, самовдосконалюйся і згодом внутрішні зміни спровокують і зовнішні.

Тобі потрібна робота? Завітай до служби зайнятості та обери серед наявних вакансій роботу, яка буде відповідати твоїм професійним навичкам

09 лютого 2021
back