back

Про що варто запитати у роботодавця під час співбесіди?

Ти хочеш справити приємне враження під час знайомства із потенційним роботодавцем? Тоді на співбесіді потрібно не лише відповідати на питання, а й самому їх задавати. Про що краще запитати? Ми пропонуємо прислухатися до наших порад.

Перше, про що варто запитати, яка форма працевлаштування пропонується. Це може бути трудовий договір або договір цивільно-правового характеру. Обидва варіанти законні, але обсяг гарантій за трудовим договором є ширшим.

Друге, варто уточни, які завдання необхідно виконувати на цій посаді. Можливо, вони будуть дещо відрізнятися від того, чим ти займався на попередній роботі.

Рекомендуємо також дізнатися у роботодавця, чи передбачає посада періодичні відрядження, необхідність працювати понаднормово або у вихідні.

Поцікався, чи є в компанії соцпакет і що в нього входить? Іноді різні пільги та бонуси, які пропонує роботодавець, наскільки привабливі, що на деякі моменти закриваєш очі.

Якщо у тебе є бажання знайти нову офіційну роботу та отримувати своєчасну гідну заробітну плату за якісну та своєчасну роботу – завітай до служби зайнятості, де тобі неодмінно допоможуть.

 

04 лютого 2021
back