back

Як працювати підприємцям у період локдауну

До уваги зацікавлених осіб – можливість узяти участь у вебінарі «Ведення бізнесу у період локдауну. Продаж товарів та послуг дистанційно», який відбудеться 14 січня об 11.00 – 12.00 за участі представників малого бізнесу та Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»

У ході даного вебінару будуть розглянуті можливості ведення господарської діяльності з дотриманням карантинних заходів.

Для більшої продуктивності просимо надсилати питання стосовно даної теми на електронну адресу Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»: [email protected].

Для участі у вебінарі необхідно буде перейти за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=sX67I-M-62I у зазначений час в день проведення заходу, а за відсутності такої можливості даний вебінар можна переглянути пізніше у запису.

Участь у вебінарі безкоштовна.

Захід організований з метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища.

Довідково: обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021 – 2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

За інформацією Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»

11 січня 2021
back