back

По нову кар'єру - до служби зайнятості!

Служба зайнятості працевлаштовує громадян за різними спеціальностями.

У кожного нашого клієнта – своя унікальна історія. Хтось шукає своє перше робоче місце, хтось став безробітним через скорочення, а комусь хочеться змінити сферу своєї діяльності або відновити роботу після тривалої перерви. Історій багато, усі вони різні, але головне в них – бажання фахівців служби зайнятості допомогти клієнту якнайшвидше знайти своє робоче місце.

Отже, якщо ви шукаєте роботу, чекаємо вас у Менській районній філії Чернігівського ОЦЗ. Наша робота - знайти роботу Вам!

Як це працює?

  • Служба зайнятості має найбільшу базу вакансій. Пропозиції роботи оновлюються щодня. Станом на 14 грудня в базі вакансій ДСЗ було майже 50 тисяч пропозицій роботи.

  • Наші фахівці допоможуть у пошуку підходящої роботи саме для вас, враховуючи попередній професійний досвід, освіту та вимоги регіонального ринку праці.

  • Буває й таке, що з певних причин професія безробітного вже не актуальна, а ринок праці вимагає «перезавантаження» його умінь та навичок. Що робити? Маємо відповідь і на це запитання: пройти професійне навчання. 11 центрів професійно-технічної освіти ДСЗ пропонують 95 спеціальностей на вибір. Перукар, слюсар, верстатник, електрогазозварник, кравець чи токар, коваль чи кухар - вибір за вами. Навчання за направленням центру зайнятості - безкоштовне, слухачам надається гуртожиток. Промовистий факт: 100% слухачів знаходять роботу за новою спеціальністю.

Щиро бажаємо кожному нашому клієнту знайти роботу якнайшвидше. І обов'язково - до душі!

 

Довідково.

 

Протягом січня-листопада 2020 року:

 

  • 1116 громадян мали статус зареєстрованого безробітного, з них 1063 отримували допомогу по безробіттю;

  • 612 осіб знайшли роботу за сприяння служби зайнятості (з них – 438 мали статус зареєстрованого безробітного, а 174 особи були працевлаштовані оперативно, ще до надання статусу безробітного);

  • 125 роботодавців співпрацювали зі службою зайнятості;

  • 630 вакансій було в у базі даних Менської районної філії;

  • 111 безробітних проходили професійне навчання (106 з них навчалися в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості);

  • 66 осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

14 грудня 2020
back