back

Зловити удачу за «хвіст»!

Постійна «бойова» готовність педагогів та слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ дозволяє брати активну участь у професійних конкурсах.

Днями в Києві відбувся 23-ий Чемпіонат України з перукарського мистецтва. Перше місце та золоту медаль виборола випускниця Рівненського ЦПТО Оксана Зінкевич. Її наставниця - майстер виробничого навчання Вікторію Рибальченко.

У номінації «Стильний хвіст» Оксана виконала зачіску за 40 хвилин! Судді визнали оригінальність силуету, поєднання текстур і цілісність образу». Оцінка роботи майбутнього перукаря відмінна.

Якщо ви хоче мати гідну роботу та почуватися успішним, скористайтеся можливістю здобути якісну професійну освіту в Центрах профтехосвіти ДСЗ, де, окрім професії «Перукар», пропонують навчання за 95 спеціальностями. Увесь перелік тут: https://is.gd/kmt2T4

Нагадуємо, Центри професійно-технічної освіти ДСЗ – це спеціалізовані сучасні навчальні заклади, що здійснюють навчання та перекваліфікацію дорослих людей, професія яких втратила свою актуальність на ринку праці або ж вони потребують надбання нових навичок чи знань. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання в ЦПТО ДСЗ здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Після закінчення навчання слухачам видається документ державного зразка про присвоєння відповідної кваліфікації. Матеріально-технічна база ЦПТО ДСЗ відповідає всім сучасним світовим стандартам та вимогам та до таких навчальних закладів.

 

 

10 грудня 2020
back