back

Головне – в бажанні рухатися вперед

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Це ще один привід нагадати про необхідність забезпечення рівних трудових можливостей для всіх громадян України, адже працевлаштування осіб з інвалідністю є нормою цивілізованого суспільства.

У нашій країні саме на державну службу зайнятості покладено завдання сприяти у пошуку роботи людям з інвалідністю.

Безробітний Андрій Полянський звернувся за допомогою у працевлаштуванні до Менської районної філії Чернігівського ОЦЗ. Так склалися обставини, що Андрію прийшлося звільнитися. На попередньому місці роботи чоловік працював комірником, за фахом – економіст. «Куди рухатися далі? Як довести собі та іншим, що нічого не змінилось, що бажання та необхідність працювати є і тепер?» - думав Андрій. Разом з кар’єрним радником Оксаною опрацьовували всі підходящі вакансії. Одного дня у базі даних філії з’явилася вакансія продавця з продажу меблів, яка зацікавила Андрія і, як кандидата на посаду влаштувала підприємця.

На думку Андрія, тим, хто опинився в скрутній ситуації та залишився без роботи не можна зневірятися. «Головне в бажанні рухатися вперед, а життя вас приведе туди, де зможуть вам допомогти. Мені допомогли у Менській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості».

 

03 грудня 2020
back