back

Готуємося до виборів завчасно!

УДМС України в Чернігівській області нагадує, що 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори, а тому саме час перевірити дійсність свого паспорта громадянина України для реалізації свого виборчого права. Прийти на вибори ви маєте право як з паспортом громадянина України у вигляді книжечки (головне щоб своєчасно була вклеєна фотокартка при досягненні 25-и чи 45-ти річного віку),  так і у вигляді сучасного документу ID-картки. Важливим є також цілісність даних документів (відсутність пошкоджень або цікавих малюнків вашої малечі).

Наразі нагадаємо, що оформити новий паспортний документ  під час  дії карантину можна у будь-якому підрозділі міграційної служби за місцем звернення, тобто незалежно від реєстрації місця проживання. Новий паспортний документ у вигляді ID-картки виготовляється у терміновому порядку до 10 робочих днів та нетерміновому – до 20 робочих днів. Для реєстрації в електронній черзі перейдіть за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html

Виникли запитання? Телефонуйте! Номер телефону гарячої лінії УДМС України в Чернігівській області залишається незмінним:  (0462) 666-185.

24 вересня 2020
back