back

Поради випускникам вишів від служби зайнятості!

Юхууу! Ти склав державні іспити, відгуляв випускний і тримаєш у руках такий омріяний і нарешті твій – диплом.

Емм... Що далі? А далі на горизонті має з'явитися робота твоєї  мрії. Ось так - сама має прийти і постукати в двері. Насправді знайти свою першу роботу – завдання надважливе, але ця місія таки здійсненна!

Ось поради від нас:

У резюме поки що не густо. Тому спробуй описати свої сильні сторони, адже молодість – це креативність, уміння швидко схоплювати нове та працювати в команді.

Якщо твоє студентське життя складалося не лише із зубріння конспектів, розкажи про це: можливо, ти був редактором сам або був лідером молодіжного уряду. Такий досвід може стати в нагоді твоєму майбутньому роботодавцеві.

Розкажи про знання іноземних мов, адже це, безсумнівно, твоя сильна сторона.

Розглядай своє перше робоче місце як інвестицію у власне майбутнє. Навряд чи тобі після вишу одразу запропонують керівну посаду із надвисокою заробітною платою.

І насамкінець, пам’ятай: успіх супроводжує лише наполегливих. Тому не втрачай оптимізму, шукай і знайдеш! Це працює на всі 100!

Якщо ж виникли  питання стосовно працевлаштування - не зволікай, а хутчіш звертайся до Менської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, тут обов’язково допоможуть знайти роботу!

 

15 вересня 2020
back