back

Навчаємо машиністів - кочегарів котельні

Обслуговування парових та водогрійних котлів, які працюють на твердому паливі здійснюють робітники за професією «Машиніст (кочегар) котельні». Ця професія є вельми затребуваною на ринку праці нашого району.

Навчання кочегарів котельні включає в себе вивчення матеріалів, що відносяться до різних сфер: фізики, хімії і механіки. Також майбутньому працівникові необхідно бути в курсі передових технологій і вміти правильно організувати робочий процес. Від ступеня грамотності кочегарів котельні залежить не тільки їх власна безпека, а й життя оточуючих людей.

12 серпня розпочалося навчання для 10 слухачів - безробітних громадян Менської районної філії Чернігівського ОЦЗ, які підвищують кваліфікацію за професію «Машиніст (кочегар) котельні» на базі КЗ «Березнянський НРЦ» в режимі он-лайн. Рівненський Центр професійно-технічної освіти ДСЗ надає освітні послуги за дистанційною формою навчання.

Приємно відзначити, що якість послуг Центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості відзначено золотими медалями на Одинадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти 2020», та виставці освіти за кордоном «World Edu», які проходили 4-6 серпня поточного року в Київському Палаці Спорту. Сумський Центр професійно-технічної освіти ДСЗ, з яким ми тісно співпрацюємо, отримав почесну золоту медаль у номінації «Упровадження інформаційно-цифрових систем і технологій у навчальний, дослідницькій та інноваційній діяльності закладів освіти», а його керівник Михайло Гузь – Почесну грамоту за щорічну активну участь у роботі виставки. Щиро вітаємо колег з перемого! та запрошуємо на навчання в ЦПТО ДСЗ оскільки це престижно, якісно та швидко!

 

18 серпня 2020
back