back

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ ЗАДЛЯ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

Ще у 2018 році Олександр Падалка залишившись без роботи, маючи багаж знань з обслуговування комп’ютерної техніки, вирішив започаткувати власний бізнес та отримав грошову допомогу від служби зайнятості для організації підприємницької діяльності.

Бізнес пішов вдало. Увага до клієнтів, якість обслуговування, сприяли розвитку підприємства. Завдяки умілому підходу до роботи його бізнес мав постійний попит на послуги.

У березні 2020 року прийшлось бізнес згорнути через COVID - 19. У таких умовах стало незрозуміло, чи можливо буде відновити власну справу, з такою турботою налагоджену. І знову фахівці Менської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості прийшли на допомогу, запропонувавши Олександру отримати допомогу по частковому безробіттю, якою він і скористався.

«Служба зайнятості допомагає людям у різноманітних скрутних обставинах утриматися на плаву» - впевнено стверджує Олександр Падалка.

Серед тих, хто призупиняв діяльність через карантин і звернувся до служби зайнятості за допомогою по частковому безробіттю – Тетяна Ісакова, яка проводить свою діяльність у сфері надання послуг перукарнями та салонами краси. Свою нішу в бізнесі вона зайняла ще у червні 2002 року. Її салон «Таіс» - це територія краси, де панує атмосфера творчості і затишку. Тетяна безмежно любить свою роботу і радіє посмішкам щасливих клієнтів.

І знову у важкий період діяльності служба зайнятості підставила плече. Наразі салон відновив діяльність і запрошує всіх, хто хоче підкреслити свою природну красу. Отож, програма підтримки бізнесу реально працює.

 

Довідково: на сьогодні 239 суб’єктів господарювання, подали до Менської районної філії Чернігівського ОЦЗ пакети документів для отримання допомоги по частковому безробіттю, преважна більшість з яких (220) ФОПи, які не використовують найманої праці. Вже прийнято 217 позитивних рішень.

16 липня 2020
back