back

РИНОК ПРАЦІ МЕНЩИНИ У ЛЮТОМУ 2020 РОКУ

З початку року за сприяння служби зайнятості отримали роботу 108 осіб. Кожен другий був працевлаштований до набуття статусу безробітного, тобто в перші дні звернення до фахівців служби зайнятості. Середня тривалість пошуку роботи серед тих, хто сьогодні перебуває га обліку у філії –89 днів.

Активними програмами сприяння працевлаштуванню було охоплено 107 безробітних осіб. Професійне навчання проходили 53 особи, у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 11 безробітних. Інформаційні та консультаційні послуги отримали всі, хто  звернувся до служби зайнятості, в тому числі учнівська молодь.

У січні про потребу у кадрах заявили 51 роботодавці, які подали 144 вакансій. Найбільш затребуваними на ринку праці Менщини є: тракторист- машиніст, водій автотранспортних засобів, підсобні працівники, продавці продовольчих товарів та електрики. Разом з тим, роботодавці шукали і таких працівників як: вихователь, завідувач господарства, озеленювач. Сьогодні Менська районна філія Чернігівського ОЦЗ пропонує шукачам роботи понад 20 вакансій на підприємствах міста Мени та району.

18 березня 2020
back