back

Презентація ТОВ «Мена-Авангард»

Основним завданням служби зайнятості є допомога у пошуку роботи безробітним особам. Але досягти позитивного результату можливо лише завдяки побудові тісної співпраці з роботодавцями. Ключовим партнером для служби зайнятості є роботодавець, від успішної співпраці з яким залежить працевлаштування безробітних, тобто, задоволення кадрових потреб роботодавця.

Саме тому, Менська районна філія Чернігівського ОЦЗ та ТОВ «Мена-Авангард» є партнерами, між якими налагоджена тісна та плідна співпраця. Для більш якісного підбору необхідних працівників 17 лютого 2020 року шукачам роботи Презентовано саме це підприємство.

Відвідали захід 13 безробітних. Начальник відділу кадрів підприємства Ольга Олещенко ознайомила присутніх з актуальними вакансіями, а саме: водій автотрансопртних засобів, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Також поінформувала про умовами праці, вимогами до працівників та розмір заробітної плати.

Присутні були зацікавлені роботою та мали змогу особисто поспілкуватись з роботодавцем. Результатом зустрічі стало працевлаштування безробітного на посаду водія автотранспортних засобів.

 

21 лютого 2020
back