back

Наша країна активно впроваджує у життя інклюзивне навчання. Менська ОТГ – одна із перших на Чернігівщині, де створений та забезпечений фахівцями Інклюзивно-ресурсний центр.        

Комунальна установа «Менський інклюзивно-ресурсний центр»  проводить комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дітей з особливими освітніми потребами, надає їм психолого-педагогічну допомогу, забезпечує дітей з особливими освітніми потребами психологічною та педагогічною підтримкою, а також є ефективним засобом забезпечення прав таких осіб на освіту, сприяє розвитку їх особистості, поліпшує стан їх здоров’я, якість життя та підвищує рівень участі у житті громади. Менський інклюзивно-ресурсний центр обслуговує дітей з особливостями в розвитку не тільки Менської об’єднаної територіальної громади, а й з інших ОТГ  та районів Чернігівської області.

На даний час у центрі працює 3 фахівці: практичний психолог, вчитель-логопед та вчитель-дефектолог. З 11.03.2019 року оголошено конкур на посаду вчителя-реабілітолога.

Керівництво та колектив центру запрошують усіх батьків, які мають дітей з особливостями в розвитку для отримання фахової консультації, а також на заняття усіх дітей, яким необхідна корекція окремих порушень у розвитку, психолого-педагогічна, логопедична допомога, і особливо тих, хто готується іти до школи.

Менський інклюзивно-ресурсний центр розташований у приміщенні Менського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка, вул. Чернігівський шлях,11, конт. тел.  – 095 548 48 04.

12 березня 2019
back