back

До уваги мешканців громади!

Менська громада співпрацює з громадською спілкою «Коаліція за вакцинацію» у реалізації заходів проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров'я".

Для підвищення організаційної спроможності надавачів послуг з імунізації ГС «Коаліція за вакцинацію» створила телеграм чат-бот UaVaxBot з ключовою інформацією про щеплення.

Актуальна інформація про інфекції та щеплення тепер у зручному Телеграмботі. Просто відскануйте qr-код, введіть у Телеграм-пошук ім’я @UaVaxBot або перейдіть за посиланням https://t.me/UaVaxBot і дізнайтесь про таке:

- інфекційні ризики для українців та захист від інфекцій,

- відповіді на поширені запитання про вакцини та щеплення,

- офіційні ресурси з інформацією про інфекції та вакцинацію.

Уже зараз UaVaxBot може розрахувати графік щеплень за датою вашого народження! А в майбутньому із його допомогою можна буде записатись на вакцинацію або зв’язатись зі своїм лікарем.

Приєднуйтесь, тестуйте бот на зручність і залишайте свої відгуки. Український тиждень імунізації — це чудова нагода дізнатись більше про вакцинопрофілактику.

 В рамках заходів проєкту "Розбудова стійкої системи громадського здоров'я" з підвищення організаційної спроможності надавачів послуг з імунізації.

19 квітня 2024
back