back

На сайті Менської міської ради з’явився новий життєво необхідний розділ «Безпека громади»

Аби задовольнити одну з найважливіших потреб громадян на вчасну та правдиву інформацію щодо власної безпеки та безпеки рідних, Менська міська рада доповнила свій сайт розділом "Безпека громади". Особливо актуальною така інформація є сьогодні, коли повномасштабне вторгнення рф в Україну загострило питання цивільної безпеки для всіх верств населення.

Тепер розміщені на сайті Менської міської ради наочні інформаційні матеріали та розуміння алгоритму дій у різних ситуаціях допоможуть мешканцям громади в критичній ситуації уникнути паніки та злагоджено діяти у випадку небезпеки. Це особливо життєво необхідно в період війни, коли рятувальники щодня невтомно працюють над порятунком людей та відновленням інфраструктури.

Пильність менян у щоденних побутових справах зменшить навантаження на підрозділи ДСНС та найголовніше – допоможе зберегти життя.

Отже, в підрозділі «Абетка безпеки» можна дізнатися:

У підрозділі «Захисні споруди» доступна Інтерактивна карта захисних споруд цивільного захисту Корюківського району

Є інформація про Пункти незламності, контакти екстренних служб.

У підрозділі «Комісія ТЕБ і НС» оприлюднені рішення комісії.

Розділ і надалі наповнюватиметься корисною для мешканців громади інформацією, про яку завжди варто пам’ятати заради своєї безпеки.

Актуальні дані щодо безпеки громадян Менська міська рада також регулярно поширюватиме на своїх сторінках у соцмережах. Слідкуйте за публікаціями та довіряйте лише достовірній інформації з офіційних джерел!

Розділ "Безпека громади" розроблений у співпраці з Міжнародною неурядовою організацією «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту» (Center for Civilians in Conflict, CIVIC) в рамках проєкту «Зменшення шкоди цивільному населенню в Україні шляхом співпраці з громадами та посилення цивільно-військового співробітництва» за фінансової підтримки Європейської Союзу.

09 квітня 2024
back