back

 З 1 квітня в населених пунктах Менської МТГ підвищуються тарифи на воду та водовідведення

З 01 квітня 2024 року набирає чинності рішення Виконавчого комітету Менської міської ради № 55 від  27 березня 2024 року

“Про тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого  водовідведення по населеним пунктам Менської міської територіальної громади (крім міста Мена)”.

У рішенні, зокрема, сказано наступне.

1.Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення по населених пунктах Менської міської територіальної громади (крім міста Мена), які надає Комунальне підприємство «Менакомунпослуга» Менської міської ради в таких розмірах:

вартість централізованого водопостачання для всіх категорій споживачів  - 34,20 грн. за 1 м. куб. з ПДВ;

вартість централізованого водовідведення (приймання та очистка стоків) для всіх категорій споживачів  - 49,80 грн. за 1 м. куб. з ПДВ;

вартість централізованого водовідведення (транспортування, приймання та очистка стоків) для всіх споживачів – 58,20 грн. за 1 м. куб. з ПДВ.

Структура тарифу на  послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (транспортування, приймання та очищення стоків) КП «Менакомунпослуга» по Менській міській територіальній громаді (крім м.Мена) (додаток 1) та структура тарифу на  послуги з централізованого водовідведення (приймання та очистка стоків) на 2024 рік КП «Менакомунпослуга» (додаток 2) додається.

2. Встановлені тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення по населеним пунктам Менської міської територіальної громади (крім міста Мена), які надає КП «Менакомунпослуга», вводяться в дію з 01 квітня 2024 року. Рішення набирає чинності з 01 квітня 2024 року.

Детальніше з рішенням Виконавчого комітету Менської міської ради можна ознайомитися тут

29 березня 2024
back