back

Менська громада продовжує співпрацю з UNICEF для поліпшення водопостачання та санітарії

Менська міська рада продовжує свою плідну співпрацю з Міжнародною організацією UNICEF з метою поліпшення умов водопостачання, санітарії та гігієни для мешканців громади. Вчора, 26 березня, відбулася зустріч представників міської ради, водопостачальних організацій та UNICEF, під час якої обговорювалися ключові напрямки подальшої співпраці.

На зустрічі обговорили різноманітні аспекти співпраці у сфері водопостачання, санітарії та гігієни. Представники ради та UNICEF детально обговорили проблемні питання, з якими стикається громада, а також визначили шляхи їх реалізації.

Один із основних моментів обговорення — це потреьу у реконструкції міських очисних споруд, забезпечення знезалізнення води, встановлення частотників на свердловини, заміна застарілих мереж водопостачання та інші аспекти, які впливають на якість водопостачання та водовідведення в громаді. Наразі відділ житлово-комунального господарства спільно з підприємствами та надавачами послуг з водопостачання та водовідведення активно працюють над своїм баченням та першочерговими потребами.

Першим заступником міського голови Олегом Неберою були озвучені основні проблеми у сфері водопостачання та водовідведення в населених пунктах громади, і спільно з представниками UNICEF, учасники заходу шукали оптимальні рішення для їх вирішення.

Менська міська рада, від імені наших мешканців, висловлює вдячність міжнародним партнерам за увагу до потреб нашої громади та за вже надану допомогу. Спільна робота з UNICEF дозволяє нам ефективно вирішувати важливі проблеми та робити наше місто ще кращим місцем для життя.

За додатковою інформацією та оновленнями стежте на офіційному сайті Менської міської ради.

27 березня 2024
back