back

Новий LED-екран: в подарунок Менській спільноті від Міжнародних партнерів

Шановні мешканці Менської громади, 

В центарльній частині міста Мена завершення роботи по налаштуванню та введенню в експлуатацію нового LED-екрану, який стане важливим кроком у розвитку комунікаційних засобів нашої громади. Це стало можливим завдяки підтримці Міжнародної благодійної організації "Фонд Східна Європа" та нашого міжнародного партнера Програми EGAP.

LED-екран, який встановлено в центральній частині міста Мена буде слугувати важливим інформаційним каналом з нашими мешканцями, дозволяючи швидко та ефективно сповіщати вас про найважливіші події, оголошення та інші актуальні питання, які стосуються життя громади.

Секретар Менської міської ради, Юрій Стальниченко, надав відео-пояснення про важливість цього LED-екрану, плани використання та потенціал для покращення комунікації з мешканцями. Якщо ви бажаєте дізнатися більше про це, радимо переглянути відео-пояснення від секретаря ради, яке доступне нижче.

Ми віримо, що такий "подарунок" від наших партнерів стане важливим інструментом для покращення спілкування з вами, нашими шановними мешканцями, та допоможе нам побудувати ще сильнішу та активнішу громаду.

 

ВІдео з сайту видання Сусіди.city

18 березня 2024
back