back

За підтримки команди Українського ПЕН Менська публічна бібліотека отримала 100 книжок англійською мовою та декілька десятків примірників українською мовою.

Ці книги Український ПЕН отримав у рамках спільної ініціативи з Book Aid International, Англійським ПЕН та Міжнародним ПЕН. Ця ініціатива є частиною програми Українського ПЕН «Незламні бібліотеки». Заразом випала нагода познайомитися з відомими письменниками та журналістами – щирими, відкритими, творчими людьми, які привезли літературу.

Впевнені, що ці книги допоможуть нашим користувачам отримати нові знання та вдосконалити володіння англійською мовою, а також подарують додаткові приводи для спільних зустрічей.

Довідково.

Український ПЕН - культурна і правозахисна громадська організація, що об’єднує українських журналістів, письменників, науковців, видавців, перекладачів, правозахисників. Є одним із 146 національних центрів Міжнародного ПЕН. Основна діяльність ПЕН – це захист свободи слова, промоція книг і читання та сприяння розвитку літератури та міжнародному культурному співробітництву.

 

 
 
 
 

 

 

16 березня 2024
back