back

Менських комунальників привітали з професійним святом

15 березня Менська міська рада привітала працівників житлово-комунальної сфери з прийдешнім святом, яке цьогоріч Україна святкуватиме 17 березня.
Перший заступник Менського міського голови Олег НЕБЕРА, звертаючись до працівників КП «Менакомунпослуга», наголосив, що їхня робота завжди на видноті, і той вклад, які комунальники Менщини роблять у благоустрій громади, неоціненний.
Ми всі звикли до комфорту: щоб усі ліхтарі ввечері світили, щоб на вулицях та в скверах було чисто, щоб сміття вчасно вивозилось. Це постійна кропітка робота натруджених рук.
- Дякую вам. Бо ви – та сила, що тримає запити суспільства на високому рівні. Це ваш фронт, і ви його тримаєте, - підкреслив Олег Леонідович.
З нагоди свята відзначено кращих працівників КП «Менакомунпослуга». Почесною грамотою Менської міської ради за відповідальне ставлення до виконання функціональних обов’язків, професіоналізм, значний внесок у забезпечення благоустрою та життєдіяльності Менської громади нагороджено:
обліковця з реєстрації бухгалтерських даних Альону БЕЛЬЧЕНКО, тракториста Леоніда ДВОРНІЧЕНКА, прибиральника територій Юрія КУРДЮКА, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування Олександра СЛАБИШЕВА.
Подяку Менської міської ради за відповідальне ставлення до виконання функціональних обов’язків, професіоналізм, значний внесок у забезпечення благоустрою та життєдіяльності оголошено:
трактористу Олександру ГРЕЧУСІ, майстру Оксані ЄРИЖЕНКО, обліковцю з реєстрації бухгалтерських даних Наталії КУЦЕНКО, прибиральникам територій Наталії ЛЮБЕНКО, Олені МИХУЛІ, Віталію ЧИЧКАН, Володимиру ШЕВЧЕНКУ; інженеру з експлуатації споруд та устаткування водопровідно-каналізаційного господарства Ігорю ТИМОШЕНКУ, а також провідному спеціалісту відділу житлово-комунального господарства, енергоефективності та комунального майна Менської міської ради Тамарі ГОРБАЧ.

Зі святом вас, шановні комунальники! Здоров'я вам, мирного неба, достатку й любові в родинах та вдячних споживачів ваших послуг!

15 березня 2024
back