back

Менська громада отримала комп’ютерну техніку від DECIDE

У Менський центр професійного розвитку педагогічних працівників надійшла комп'ютерна техніка та супутнє обладнання від ГО «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (далі – ГО «ДОККУ»). Техніка надана в межах проєкту «Професійний педагог – це якісна освіта та успішна громада», який реалізують із грудня 2023 року спільно Менська міська, Березнянська та Коропська селищні ради у рамках міжмуніципального співробітництва у сфері розвитку освіти.
З новим обладнанням Менський центр професійного розвитку педагогічних працівників розширить форми та методи надання послуг у сфері позашкільної освіти педагогів. Це стало можливим завдяки мінігранту, що його отримала Менська міська рада як одна із громад-переможців Відбору територіальних громад для надання у 2023 році мінігрантів територіальним громадам, які мають намір укласти договори про співробітництво територіальних громад або уклали їх після 1 червня 2023 року.
Ініціатива впровадження міжмуніципального співробітництва для розвитку освіти та його фінансування належить Швейцарсько-українському проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти». Загалом спільно з DECIDE Менська міська рада втілила вже не одну добру справу, а тепер є можливість створити освітній простір для онлайн та офлайн занять із педагогами дружніх громад.

16 лютого 2024
back