back

Менська та Холминська громади підписали меморандум про муніципальне співробітництво

Сьогодні, 13 лютого, Менська міська рада приймала з робочим візитом делегацію Холминської селищної територіальної громади: Холминського селищного голову Василя ЧЕБОТАРЯ,  його першого заступника Олега ВАСИЛЕНКА та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Холминської громади Марину КУЛИК.

Побували в Менській публічній бібліотеці, Центрі надання адміністративних послуг, Центрі культури та дозвілля молоді та на інших локаціях. Гості познайомилися з надбаннями цих закладів та їх колективами, робочими буднями й планами на перспективу.

 

Під час круглого столу детальніше презентували життя громади у розрізі економічної, соціальної, медичної, освітньої, культурної, спортивної галузей. Обмінялися думками щодо взаємовигідної співпраці та участі в проєктах, у тому числі й грантових.

Як результат порозуміння та зацікавленості, підписали меморандум про муніципальне співробітництво Менської міської територіальної громади та Холминської селищної територіальної громади.

Міський голова Геннадій ПРИМАКОВ виразив упевненість, що можливості обох громад стануть у нагоді під час реалізації спільних проєктів, що допоможе продуктивніше та ефективніше відбудовувати життя на території обох громад, поліпшуючи його для всіх громадян, у тому числі й для внутрішньо переміщених осіб.

Василь ЧЕБОТАРЬ підкреслив, що вважає Менську громаду однією з найпотужніших в області, захоплюється командою та здобутками. Переконаний, що в неї є чому повчитися, є що переймати, тому співпраця обов’язково буде плідною.

Обговорили конкретні кроки співпраці між відділами, установами та закладами на найближчий час. Намітили спільні заходи. Ще раз підтвердили, що до плідної взаємовигідної співпраці готові.

 

 

 
13 лютого 2024
back