back

Менська громада та Німецько-Українське бюро обговорюють варіанти об'єднання зусиль для майбутньої співпраці

У Менській громаді сьогодні відбулася продуктивна зустріч з делегацією "Німецько-Українського бюро", яка відкриває нові напрямки співпраці. Участь у заході взяли представники Менської міської ради, парнтери з ГО «Доброчин», а також представники German-Ukrainian Bureau з Німеччини, серед яких були Маттіа НЕЛЛЕС та Тетяна ЛОПАЩУК.

Під час заходу, учасники обговорили можливості розширення співробітництва між Менською громадою та фондами і містами Німеччини. Міський голова Геннадій ПРИМАКОВ та секретар ради Юрій СТАЛЬНИЧЕНКО розповіли про Менську громаду та пріоритетні напрямки співпраці. Представники обох сторін висловили інтерес у вивченні досвіду та реалізації реформ, зокрема, у сфері соціальної підтримки мешканців, збереження навколишнього середовища, економічного розвитку, освітніх та безпекових програм.

Особливу увагу приділили перспективним питанням відновлення громади, відверто обговорили виклики, з якими стикалася Менська громада під час окупації, та визначили основні пріоритети у процесі відновлення.

Під час заходу були вислухані ідеї та пропозиції від обох сторін щодо майбутніх спільних проектів. Обговорення відбулося в атмосфері взаємної зацікавленості та взаєморозуміння, що є важливим кроком у розвитку партнерських відносин між Менською громадою та Німецько-Українським бюро.

Після заходу стало очевидним, що така співпраця має великий потенціал для спільного розвитку та вирішення актуальних проблем. Обидві сторони виразили готовність до подальшого співробітництва та впровадження нових ініціатив на благо громадян.

09 лютого 2024
back