back

У Киселівці попрощалися з Воїном Арманом АБРАМЯНОМ

Арман Гагікович АБРАМЯН народився у Вірменії 10 листопада 1990 року в селі Неркін-Геташен Мартуненського району.
Невдовзі родина переїздить в Україну й оселяється в Киселівці Менського району.
Арман навчався в місцевій сільській школі. Далі 2012 року здобув вищу освіту в Київському національному університеті технологій та дизайну, отримав кваліфікацію інженера будівельних робіт.
Працював інженером у службі по ремонту доріг. Неодружений.
Друзі та знайомі згадують Армана як щирого, відкритого, дружнього, миролюбного, завжди готового прийти на допомогу.
На військову службу був призваний 23 лютого 2023 року.
Солдат Арман АБРАМЯН пройшов спеціальне навчання, а потім служив стрільцем-помічником гранатометника 3 механізованого взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини А4723.
8 вересня 2023 року від командира військової частини, де проходив службу Арман, надійшла сумна звістка про те, що під час виконання бойового завдання внаслідок ракетно-бомбового удару 3 вересня 2023 року по селу Шийківка Ізюмського району Харківської області з Арманом було втрачено зв’язок і візуальний контакт.
Тривалий час рідні та побратими не втрачали надії на його повернення. Проходили дні за днями, та, на жаль, не дочекалися....
Надійшла наступна сумна звістка, яка підтверджувала що Арман загинув 03.09.2023 року внаслідок ворожого ракетно-бомбового удару.
Арман АБРАМЯН був відданий Військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконав військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу і незалежність.
Поховали героя 26 січня 2024 року в селі Киселівка. У безутішному горі залишилися рідні полеглого Героя, численні друзі та побратими.


Низько схиляємо голови у скорботі разом із вами.
Вічна пам’ять і слава Воїну, який захищав Україну і кожного з нас.
Вічна пам'ять і спокій його душі!

26 січня 2024
back