back

Менські силовики отримали нагороди за сумлінність та професійність

28 грудня Менський міський голова Геннадій ПРИМАКОВ виконав поважну місію – вручив Почесні грамоти Чернігівської обласної ради начальнику ВП 1 (м. Мена) Корюківського РВП Валерію ГАЛЬОНКУ та начальнику першого відділу Корюківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрію ДАВИДЮКУ.

Зокрема, Валерій Вікторович ГАЛЬОНКО нагороджений за сумлінне виконання службових обов’язків і високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю та зміцнення законності й правопорядку на Чернігівщині, а Юрій Олександрович ДАВИДЮК – за підтримку та посилення обороноздатності Чернігівщини та України в цілому.

Вручаючи нагороду керівнику місцевого відділу поліції, міський голова відзначив, що безпека в громаді за термін перебування на посаді Валерія Вікторовича значно покращилася. Починаючи з оперативного розслідування обставин резонансного злочину – зухвалого розстрілу родини – та швидкого його розкриття, громадяни постійно відчувають турботу поліцейських про покращення безпекового фактору. Патрульні машини на вулицях усіх населених пунктів та присутність самих поліцейських дозволяють почуватися жителям спокійно у нинішній зовсім неспокійний час.

Такі позитивні зміни бачать не лише мешканці Менської міської територіальної громади, але й Чернігівська обласна рада.

28 грудня 2023
back