back

Менська амбулаторія створює комфортні умови перебування для відвідувачів, пацієнтів та медичного персоналу

Задля організації належних умов надання послуг первинної медичної допомоги населенню своєї громади,  КНП «Менський центр ПМСД» провів заміну 52 застарілих дерев'яних вікон та 47 дверей на сучасні енергоефективні та енергозберігаючі металопластикові вікна та двері Менської амбулаторії. Це допомогло знизити тепловитрати за рахунок раціонального і ефективного використання тепла, знизити показники шумоізоляції, поліпшити мікроклімат у амбулаторії, покращити естетичний вигляд будівлі та умови перебування для працівників та відвідувачів.

КНП «Менський центр ПМСД» розпочав оновлення Менської амбулаторії на початку осені 2023 року завдяки участі у грантовій програмі проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

«На основі проведеного опитування серед пацієнтів, ми виявили та пріоритезували зони для покращення закладу. Ми розпочали оновлення закладу із заміни вікон та дверей на сучасні енергоефективні та енергозберігаючі, що дозволить забезпечували належні температурні умови в приміщенні амбулаторії, особливо взимку. Заклад продовжує працювати для жителів громади та вдосконалювати медичне обслуговування. Наша мета - забезпечити найкращі умови для отримання медичної допомоги.», поділилася результатами та планами на майбутнє Наталія Росомаха, керівниця Менського ЦПМСД

 

До середини 2024 року завдяки проєкту «Посилення спроможності комунального некомерційного підприємства «Менський центр ПМСД»  Менської міської ради надавати послуги охорони здоров’я в Менській територіальній громаді» в рамках Відкритої Грантової Програми проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» планується:

  • оновити інтер’єр амбулаторії;
  • утеплити фасад і замінити стару систему опалення на нову;
  • закупити сучасне діагностичне обладнання та меблі.
27 грудня 2023
back