back

Переймалися розбудовою системи громадського здоров’я

Сьогодні, 20 грудня, відбулась просвітницька зустріч з освітянами та батьками Менської громади в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Координатор проєкту від ГС «Коаліція за вакцинацію» у Чернігівській області Ніна Макарова представила учасників зібрання та наголосила на важливості обговорюваної теми.

Спікером та експертом на зустрічі був Олександр Марченко – сімейний лікар. Він, як завжди, цікаво та динамічно розповів про інфекційні захворювання та важливість вакцинації. З вітальним словом виступила генеральний директор КНП «Менський ЦПМСД» Менської міської ради Наталія Росомаха.

Зустріч організувала начальник відділу соціального захисту населення, сімʼї, молоді та охорони здоров’я Менської міської ради Марина Москальчук. 

Спілкування пройшло в приємній дружній атмосфері з усвідомленням важливості обговорюваних проблем. 

___

Проєкт Розбудова стійкої системи громадського здоров’я фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна) і виконується організацією Пакт (@Pact Ukraine: building the world of equal opportunities) у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я (@Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейський інститут політики громадського здоров’я - ЄІПГЗ та за участю Шкіл громадського здоров’я Університету Темпл Temple University, Університету Дрексель Drexel University SGO Dornsife School of Public Health та Федерації охорони здоров’я Філадельфії The Health Federation of Philadelphia (Temple/Drexel/HFP), а також громадської спілки Коаліція за Вакцинацію на підтримку Міністерства охорони здоров'я України та Центр громадського здоров’я України.

20 грудня 2023
back