back

«У вас класна громада, класні люди – щирі українці, які завжди готові прийти на допомогу»

21 грудня відбулося пленарне засідання 43 сесія Менської міської ради 8 скликання.
На сесії були присутні командири двох підрозділів спеціального призначення, яким активно допомагала Менська громада протягом року. Військовослужбовці прийшли подякувати за співпрацю в 2023-му, за надану допомогу та побажати в переддень нового року всіляких гараздів.
Багато теплих слів висловили військові на адресу мешканців громади, депутатського корпусу та особисто Менському міському голові Геннадію ПРИМАКОВУ.

Комендант прикордонної комендатури швидкого реагування полковник Ігор КУШНЕР розповів, наскільки важливо, коли є підтримка та розуміння місцевої влади.
– Ми вражені теплотою прийому нас, військових, у Менській громаді.
Підбиваючи підсумки року, хочу подякувати всім мешканцям, депутатам, особисто Геннадію Анатолійовичу, які нам ні в чому ніколи не відмовляли, а завжди надавали ту допомогу, без якої нам було досить важко.
Бувши завжди на зв’язку з вашим міським головою, ми навіть у найгарячіших точках отримували від вас усе необхідне майно та обладнання для виконання завдання. Все, що нам було потрібне, нам доставлялося прямо в зону бойових дій мало не на наші позиції. Ми дивувалися: коли приїздили хлопці з Мени, навіть артилерія переставала стріляти.
Тому я вам дуже щиро вдячний за ту допомогу, оперативність, зокрема в доставленні безпілотних літальних апаратів, які були нам вкрай необхідні, бо це були наші очі, життя наших військових. Ми дивувались оперативності, з якою була проведена робота з доставлення приладів у зону бойових дій.
Вдячний за підтримку коштами та моральну. Не було такого питання, за яким би ми звернулися і нам не допомогли. Завдяки вашій підтримці вдалося багатьом зберегти життя. І це наша спільна заслуга.

На знак вдячності та дружби пан полковник подарував Менській громаді прапор підрозділу - Прикордонної комендатури швидкого реагування .

– Ми бачили багато громад і знайомі з багатьма головами. І знаємо напевне: у вас класна громада, класні люди – щирі українці, які завжди готові прийти на допомогу,– додав командир зведеного штурмового загону "Одін" пан Тарас.


На знак дружби та вдячності військовослужбовці подарували міському голові прапор підрозділу та вручили почесну грамоту.
Депутати та Геннадій ПРИМАКОВ подякували військовим за мужність, героїзм, за збереження особового складу й побажали Божої допомоги та якнайшвидшої перемоги.

21 грудня 2023
back