back

Повідомлення про тимчасову перерву в водопостачанні на 14 – 15 грудня

Тимчасова перерва в наданні послуг з централізованого водопостачання згідно з листом ТОВ «ЕНТЕР СЕРВІС ГРУП» планується для підключення частини нового водогону до існуючої мережі по вул.Довженка з 9:00 14.12.2023 року до 17:00 15.12.2023 року, повідомляє дирекція ТОВ «Менський комунальник».

Водопостачання буде відсутнє повністю на вулицях: вул.Довженка (частково), вул.Виноградна, провулок Виноградний, вул. Миру, вул.Богдана Хмельницького, вул.Паркова, вул.Транспортна (частково), вул.О.Кошового, вул.Бузкова від № 32 по №77 включно.

Водозабір питної води та для господарських потреб можливо проводити із водозабірних колонок на території м.Мена на наступних вулицях: у парку ім.Т.Г.Шевченка, вул.Миколи Лисенка (біля цвинтаря), вул.Шевченка (біля центральної лікарні), вул.Гетьмана Мазепи (Суворова) (навпроти магазину «Кошик»), вул.Чернігівський шлях,51, вул.Армійська,40, вул.Банкова (колишня Крилова) (біля будинку №11).

Дирекція ТОВ «Менський комунальник» наполегливо просить усіх споживачів тримати запас питної води з розрахунку на 2 дні!

12 грудня 2023
back