back

У Менській громаді негоду долаємо гуртом

У зв’язку з прогнозованим погіршенням погодних умов керівництво Менської міської ради найперше вжило запобіжних заходів, аби убезпечити дітей, завчасно повідомивши про навчання в дистанційному режимі для закладів загальної середньої освіти 27-28 листопада. При збереженні небезпечних погодних умов дистанційне навчання може бути продовжено і надалі. Дитячі садки та заклади позашкільної освіти працюють у звичному режимі.

Дороги та тротуари розчищали, як то кажуть, усім миром. З вечора 26 листопада без відпочинку на дорогах між селами громади розгортали сніг працівники ПрАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №82».

У населених пунктах до розчистки долучилися місцеві сільгоспвиробники, фермери, мешканці сіл. У Мені задіяли два малих і три великих трактори, 10 працівників «Менакомунпослуги». Працівники бюджетної сфери також не стояли осторонь, а з лопатами в руках вийшли наводити лад.

Міська рада вдячна всім за співпрацю та взаємодію, за згуртованість і розуміння ситуації.

На щастя, повідомлень про позаштатні ситуації чи нещасні випадки з початку негоди не надходило.

Зміна погодних умов — це завжди випробування. Важливо бути готовими до них та відповідально ставитися до рекомендацій фахівців.

Залишаймося обережними та підтримуймо один одного у цей зимовий період!

28 листопада 2023
back