back

24 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету Менської міської ради

Левова частка питань була пов’язана з захистом прав дітей. Так, 226 дітям надали статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, погодили виїзд малолітньої дитини за кордон, визначили місце проживання малолітньої дитини з мамою, взяли на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, щоб вони могли одержати житло поза чергою, бо дійсно потребують поліпшення житлових умов. Погодили проєкт Програми фінансової підтримки патронатних родин, що функціонують на території Менської ТГ на 2024 рік тощо.

Посадовим особам сіл Семенівка, Бірківка, Покровське, Слобідка, Ушня, Дібрівка, Садове, Нові Броди надали повноваження здійснювати нотаріальні дії на території відповідних населених пунктів як фахівцям відділу «Центр надання адміністративних послуг» Менської міської ради.

Розглянувши звернення про видалення зелених насаджень, які знаходяться в межах населених пунктів, дали дозвіл на видалення перерослих та аварійних дерев.

У зв'язку з коригуванням тарифів на теплову енергію, затвердили зміни до структури тарифів на теплову енергію.

Розглянули й інші питання в межах повноважень з урахуванням поданих звернень, зробивши ще один крок на шляху забезпечення ефективного розвитку громади.

24 листопада 2023
back