back

«єРобота» на Чернігівщині

У поточному році за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» 113 мешканців області стали переможцями на отримання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн.

Також маємо 4-х переможців за програмою «Грант для ветеранів», за якою учасники бойових дій та їх подружжя, а також особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати гранти на бізнес від 250 тис. грн до 1 млн грн.

Завдяки грантовим коштам підприємці відкривають чи розширюють власні виробництва, СТО, салони краси, швейні цехи, кав’ярні, заклади торгівлі та харчування, спеціалізовані освітні, медичні, фізкультурно-оздоровчі та розважальні студії, фермерські господарства, надають послуги у сфері зеленого туризму, ландшафтного дизайну, клінінгові, будівельні, ремонтні, послуги. Серед цікавих бізнес-ідей – виробництво фруктово-ягідної пастили та екоснеків, твердопаливних котлів, поліпропіленових мішків тощо. У результаті  такої підприємницької діяльності в області має з’явитися 259 нових робочих місць - це є ключовою вимогою програм.

Подати заяву на отримання грантів за урядовим проєктом єРобота можна прямо зараз через Дія Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram

10 жовтня 2023
back