back

За допомогою служби зайнятості переселенець з Лисичанська знайшов роботу в Ічні

Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед. Це підтверджує й життєва історія переселенця Володимира Бугайчука, який переїхав до села Андріївка Ічнянської територіальної громади і знайшов там бажану роботу.

Родом чоловік з Лисичанська, що на Донеччині. У рідному місті він понад дванадцять років працював кочегаром на шахті. Проте події 24 лютого 2022 року внесли свої корективи і в його життя, бо бої за Лисичанськ почалися в день повномасштабного вторгнення до України. Після двох місяців безперервного жахіття, постійної небезпеки, обстрілів та перебування в укриттях родиною було прийнято рішення переїхати в більш безпечне місце до рідні, яка на той час вже перебувала на Львівщині.

Після переїзду Володимир звернувся до найближчого Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Проходив військову службу з вересня по листопад 2022 року. Проте сімейні обставини, а саме необхідність догляду за хворою дружиною, змусили чоловіка звільнитися з лав Збройних Сил України. Змінила родина й місце проживання, переїхали з Львівської області на Чернігівщину.

Спочатку Володимир шукав роботу самостійно за допомогою популярних сайтів, але безрезультатно. Тому згодом звернувся  за фаховою допомогою до служби зайнятості. Був готовий на будь-яку роботу. Та з’ясувалося, що у чоловіка не розірвані трудові відносини з роботодавцем за останнім місцем роботи. Для набуття статусу безробітного кар’єрний радник запропонувала припинити трудовий договір в односторонньому порядку. Це наразі передбачено чинним законодавством. І розпочався кропітний процес пошуку роботи. Безробітний дослухався до порад кар’єрного радника, пройшов первинне та поглиблене профілювання, дотримувався складеного індивідуального плану працевлаштування та брав участь у всіх заходах служби зайнятості. І робота таки знайшлася на Ічнянському молочно-консервному комбінаті вантажником! Своєю роботою чоловік задоволений та щиро дякує фахівцям служби зайнятості за надану допомогу.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій", телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» , нашому сайті

Чернігівський обласний центр зайнятості

09 жовтня 2023
back