back

Запрошуємо на вебінар «Компенсація за пошкоджене/знищене житло»

Запрошуємо вас долучитись до онлайн вебінару «Компенсація за пошкоджене/знищене житло», що буде проведений регіональною командою Благодійної організації «Благодійний Фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» 22 квітня 2023 р. Початок заходу о 10:00.

Під час заходу розглянемо такі питання:

- огляд національного законодавства, що регулює питання пов’язані з отриманням компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна;

- подання заяви про надання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна, порядок розгляду таких заяв та прийняття рішень про надання компенсації;

- види компенсацій та умови/порядок їх використання отримувачами;

- додаткові способи фіксації пошкодження чи знищення майна;

- огляд програм підтримки населення на рівні Чернігівської територіальної громади щодо питань пов’язаних із отриманням компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна.

 

Вебінар орієнтований на внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій, територій проведення бойових дій та постраждалих осіб, які переміщені/проживають у громадах Чернігівської області.

Для участі, просимо обов’язково заповнити реєстраційну форму: 

https://forms.gle/2pK2LgBCpJZiTZJG6

Підключитися до конференції Zoom:

https://zoom.us/j/92613673798?pwd=a0VLZmZpNmpwRjRVN25SZHFIV2hOdz09

Ідентифікатор: 926 1367 3798

Код доступу: 842361


         Захід відбудеться в рамках Проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки Агентства ООН у справах біженців.

 

 

 

21 квітня 2023
back