back

Запрошуємо на семінар за участі представників ГУ Держпродспоживслужби

На заході будуть розкриті теми поведінки бізнесу під час перевірки, роз’яснені права та обов’язки, основні вимоги законодавства у сфері безпечності харчових продуктів. Також мова буде йти про основні аспекти дотримання антитютюнового законодавства та законодавства про рекламу.

Запрошуємо на вебінар представників органів місцевого самоврядування, керівників, адміністраторів закладів харчування та всіх зацікавлених.

Вебінар відбудеться 1 вересня об 11.00

Спікери:
- заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області СІРОБАБА Руслан Іванович
- головний спеціаліст сектору контролю за рекламою, дотриманням антитюнового та пробірного законодавства Управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області ІГНАТЕНКО Валентина Іванівна

Семінар організований Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області разом з Регіональним Фондом підтримки підприємництва. Буде проходити в Агенції регіонального розвитку (м. Чернігів, вул. Преображенська 12) та транслюватись онлайн через платформу ZOOM. 

Реєстрація за посиланням:

https://forms.office.com/r/pU2h2eAfBg

Zoom-трансляція за посиланням:

https://zoom.us/j/97293307579?pwd=d1F6aFl5OWNua1hpQUhNWFphY1hUQT09

31 серпня 2022
back