back

На Чернігівщині 22 лютого проведуть перевірку системи оповіщення

Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА 22 лютого проводитиме комплексну технічну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Чернігівської області з передачею всіх команд та навчальних повідомлень цивільного захисту до керівного складу райдержадміністрацій, міськвиконкомів, територіальних громад та населення області.

Суть перевірки – передати навчальну інформацію до керівників райдержадміністрацій, міськвиконкомів, територіальних громад та населення області.

Сирена буде звучати протягом 3 хвилин.

  • О 10 годині сирена залунає у Чернігові, районних центрах, територіальних громадах області.
  • О 10 годині 05 хвилин – лунатиме навчальне повідомлення для Чернігова, Бахмача, Прилук, Новгород-Сіверського, Сосниці та Холмів за допомогою FM-передавачів.
  • О 10 годині 05 хвилин – для Чернігова та околиць на радіостанції "Наше Радіо" на частоті 104.3 МГц.
  • О 10 годині 10 хвилин – для жителів Чернігова по проводовому радіо.
  • О 10 годині 10 хвилин для всіх жителів області інформацію можна почути на місцевих каналах телебачення.

Крім того, з автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи  облдержадміністрації буде здійснена перевірка по мобільним телефонам груп абонентів облдержадміністрації,  підприємств міста Чернігова, силових структур та керівного складу райдержадміністрацій, міськвиконкомів та територіальних громад.


За інформацією прес-служби Чернігівської ОДА

18 лютого 2022
back