back

Шановні працівники сільського господарства! Сердечно вітаємо вас із професійним святом!

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібові. Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була й залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій, завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

З нагоди свята й відповідно до подання в. о. старост Величківського та Киселівського старостинських округів, Подяками Менської міської ради за високі досягнення, вагомий внесок у розвиток сільського господарства Менської ОТГ нагороджені кращі господарі галузі:

Харченко Віктор Іванович,  тракторист ФГ «Шанс – 2006»

Ганнущенко Валерій Володимирович, водій СФГ «Бджола»     

Іващенко Олексій Петрович, СПД «Іващенко »

Костючок Ніна Василівна, директор КСТ «Дружба»

Тиненик Руслан Леонідович, виконавчий директор ТОВ «Агроресурс-2006»

Тож шановні хлібороби, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу! Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Бажаємо добра та творчої наснаги! Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Зі святом!

З глибокою повагою та шаною, від імені депутатського корпусу, членів виконавчого комітету та працівників апарату Менської міської ради,

голова Менської міської ради Геннадій Примаков.

13 листопада 2020
back