back

Троє малолітніх мешканців Осьмаків потребують захисту

Основне питання чергового засідання комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді під головуванням заступника міського голови Тетяни Вишняк стосувалося доцільності довлаштування прийомних дітей на виховання та спільне проживання до родини прийомних батьків, котра мешкає в с.Остапівка.

Також на засіданні комісії були розглянуті наступні питання:

- про призначення опікуном жительки с. Стольне над малолітньою дитиною, яка залишилася без батьківського піклування;

- про доцільність влаштування неповнолітньої жительки с. Бірківка на цілодобове перебування до закладу, який здійснює інституційний догляд і виховання дітей;

- про надання дозволу на укладення договору про припинення права на аліменти для малолітньої мешканки с. Стольне у зв’язку з передачею права власності на частину житлового будинку;

- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах на період 2020–2021 років.

Також відбулося засідання міждисциплінарної команди для організації соціального захисту трьох малолітніх мешканців с. Осьмаки, котрі в жовтні 2020 року були взяті на облік дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах служби у справах дітей з підстави ухилення батьків від виконання батьківських обов’язків та вчинення фізичного насильства стосовно дитини.

За результатами засідання по всіх питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення в інтересах дітей і взяті на контроль до їх повного виконання.

 

 

 

12 листопада 2020
back