back

Менську громаду відвідав радник Ініціативи Євросоюзу

В рамках інформаційно-моніторинговий візиту до Менської ОТГ як до громади-партнера Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» у Чернігівській області радник Інціативи в Україні Павло Касьянов обговорив з міським головою Геннадієм Примаковим та уповноваженими фахівцями, що відповідають за місцевий економічний розвиток громади та співпрацю з Ініціативою, підготовку Плану місцевого економічного розвитку громади.

Нагадаємо, Менська міська рада є учасником Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» й відповідно до підписаної угоди має виконати умови членства та продовження співробітництва. Зокрема, ключовим елементом є розробка та реалізація Плану місцевого економічного розвитку громади.

З метою оцінки ситуації на місці, наданні експертної допомоги у підготовці зазначеного Плану, визначення кроків подальшої співпраці та відповідного обміну думками  й відбулася робоча зустріч.

Довідково:

Проєкт «Мери за економічне зростання» (M4EG) – це нова ініціатива Європейського союзу, що розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства.

Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць.

Ініціатива «Мери за економічне зростання» прагне створити розгалужену регіональну професійну спільноту, що вимагатиме певного залучення членів Ініціативи, проте водночас створить для її членів можливості значної підтримки експертів та колег з інших муніципалітетів, сприяння у поширенні історій успіху, а також інші значні економічні, політичні та репутаційні переваги.

 
 
 
22 жовтня 2020
back