back

Жителі мріють, щоб на стадіоні з'явилися сучасні трибуни, освітлення та бігова доріжка

Зробити сучасні трибуни, освітлення, бігову доріжку та сучасний спортивний зал - саме про такі основні елементи реконструкції стадіону "Колос" мріють жителі нашої громади.

Протягом двох тижнів жителі Менської громади приймали участь в опитуванні, в ході якого мали можливість висловити своє бачення щодо основних елементів, які слід передбачити при проведенні реконструкції на стадіоні "Колос", що в місті Мена. В опитуванні прийняло участь 109 громадян, переважно віком від 19 до 35 років.

З числа проанкетованих - 51,4% були жінки.

Відповідаючи на запитання, як часто Ви відвідуєте стадіон "Колос", виявилося що 10,1% опитуваних відвідують стадіон щодня, ще 20,2% - декілька разів на місяць і 37,6% - щотижня.

Підсумовуючи результати анкетування, слід зазначити, що бачити трибуни з індивідуальними місцями для сидіння бажають 92 чол., 80 мріють про сучасне освітлення, 68 про бігову доріжку і 61 про сучасний спортивний зал. Також жителі не проти побачити на стадіон і мультифункціональний, волейбольний, баскетбольний майданчики, футбольне поле із штучним покриттям, спортивні тренажери, табло, озвучення та оновити огорожу

Після прийняття в комунальну власність Менської міської об'єднаної територіальної громади стадіону, міська рада планує замовити проекто-кошторисну документацію для проведення реконструкції, і при формуванні технічного завдання на проектування буде враховано результати проведеного опитування.

  

18 вересня 2020
back